Как да привлечем пари в къщата: Тайната на кой Сподели ми баба!

Тройна костенурка е мощен талисман, който носи своя приносител материално богатство, както и добър късмет в кариерата си. Статуетката се състои от три костенурки символизират три поколения от едно семейство.

Талисман също така насърчава силни връзки всички, живеещи в къщата. Този амулет е особено необходимо за хора, които живеят с баба и Дядо.

Талисман за пари

пари талисман благосъстояние

Амулет започва да функционира напълно невидимо на своите собственици: Всичко започва с малки печалби, но с течение на времето всеки член на семейството ще се чувстват гладко и стабилно увеличение на доходите и стандарта на живот.

пари талисман благосъстояние

Статуята трябва да бъдат поставени в северната част на къщата е местоположението на изключително успешни за привличане на богатство. Заслужава да се отбележи, че бъг трябва да бъде поставен в спалнята или детската стая. Най-доброто място за съхраняване на талисман за пари — дневна или хол.

пари талисман благосъстояние

Не забравяйте да споделите тази статия с приятели, се уверете, че сте ги вдъхнови да се промени за по-добро! Както и да чета Как да съхранявате пари в портфейла си.

Виктория Poplavskaya
Смята, че изкуството знае никаква почивка! Той се радва на рисунка, свикнали да гледам гледам на живота като художник. Почистване на къщата и готвене различни ястия не работа и удоволствие: В крайна сметка всеки случай може да се подхожда творчески! Обожава нестандартни методи за решаване на проблема. Виктория любима книга е "трима другари". М. Ремарк.

Оставете вашия коментар

Вашата електронна поща няма да бъде публикуван.