6 лайфхака за перфектни вежди! Дори мисълта, може да се постигне салон...

Регистрация вежди вече няколко сезона е основният елемент на грима. Можете да прекарате много време за изглаждане на кожата, създаване на сложни око mejkapa и избора на червило, но...

Всички усилия ще бъдат напразно ако веждите са несъвършени поглед. Е те, който определя настроението и да направи лицето изглежда по-изразителен.

Нашите редакционни подготвени няколко лайфхака , чрез която лесно може да се постигне Салон ефект без да излизате от дома си.

перфектни вежди

Перфектни вежди

 1. Най-важното да прецени формата и местоположението на окото. Защото вежди бесят около изображението.
  перфектни вежди у дома
 2. Определят началото и края на най-високата точка на веждите. Използвайте нашата схема, не да се правят грешки.
  Как да направите перфектни вежди без татуировка
 3. Използване Специална линияАко една вежда е много различен от другите. Това ще допринесе за постигането на пропорциите. Този ред е лесно да се намери и добре си заслужава.
  формата си веждите за формата на лицето
 4. Никога не изтръгна веждите си на върха. Модата е капризен, и скубане му чест на това място те може да спре да расте. Използване опасни бръснач за вежди. Не се притеснявайте, ножовете са разположени така, че няма да можете да себе си навреди. Освен това този инструмент ще бъде полезно за други цели.
  идеален оскубани вежди
 5. Когато скубане му вежди raschesyvaj винаги да се отърве от оскубани коси и имат ясна представа на формуляра.
 6. Сега започнете да правите грим за вежди. Използвайте молив, сянка или линейни до 2 тона по-тъмни от косата му. И не забравяйте: не използвайте черно, дори ако вие сте изгарящата брюнетка е по-тъмно кафяво или графит.

  Вот Как да нарисувате вежди правилно! Първо да попълните на върха на веждите и след това преминете към основата. Значи вие искате Ombre ефект. Прилага към кожата под веждите светлина коректор-това ще направи по-изразителен веждите си и ще изглежда по-свежа.
  формата си веждите изгледи

Веждите е съвършенство, себе си! Само не забравяйте, грижа за важни редовността.
Вашето масло преди лягане да се подобри плътността и растежа на веждите и не сляпо gonis за мода. Дали тя е ненадмината!

Не забравяйте да споделяте съвети с вашите приятелки!

Оксана Dudnik
Тя обича живопис, готови да се наслаждавате на картини постоянно! Оксана знае много за парфюм, напълно запознат с модните тенденции и даде преднина на много добре познати красота блогъри. Нейната любов към спорта е подкрепена от спортни изхвърляне в плуването! Ksyusha предпочита ястия с месо, не мога да си представя един ден без тях. Очарователен момиче любима книга е "Суверен" на Николо Макиавели.

Оставете вашия коментар

Вашата електронна поща няма да бъде публикуван.