3 решения, които ще променят вашия финансов живот. Още днес!

Знаете ли кой това Антъни Робинс? Ако не, "Толкова лесно!" отговаря: Това е човек с невероятна харизма, специалист по личностно развитие, получи световно признание, самоусъвършенстване гуру. Броят на своите клиенти, включително видни политици и бизнесмени, е по-голяма от населението на някои страни!

Антъни Робинс

Тони Робинс буквално поставя хората на краката си, да ги изпратите мечти, цели и решения на основните по начин, който драстично засяга им финансово състояние. Когато той изпълнява на сцената, с публиката в залата става нещо невероятно!

Антъни Робинс

"Толкова лесно!" искате да ни кажете за 3 важни решения психично инсталации от Тони РобинсТова може да промени своята финансова живот.

Лично самоусъвършенстване

 1. Какво искаш да обръщат внимание?
  След това, какво сте sosredotachivaesh "внимание, генерира поток от мисли и светоглед и по този начин самия живот.

  Ако постоянно казват за себе си, че няма пари, а не забелязваме всичко добро около тях и никога няма да бъде! Търсим нови начини да се грижи за близките си, здравето, практика vyrabotaj ум навика да ценят това, което имате вече: само тогава имаш otkroeshsya нови функции.
  Как да се спре оплаквам

 2. Какво означава всичко това?
  Не забравяйте, какво мислите за различните проблеми: загуба на смартфон, уволнение от работа, заболяване... Възприемат това като край на всичко, или като началото на нова страница в живота си? Засягат подаръци на съдбата, ние не може, но може да промени отношението си към тях.

  Не позволявайте негативните емоции да поеме отгоре!
  Как да се спре оплаквам

 3. Какво ще да направя?
  Помислете как вие сте се държат нормално, когато нещо разстроен? Две различни хора от една и съща неприятна ситуация ще се появят по различни начини: един ще се опита да бързо да забравите за нея и преместване, държи ми престъпление, ще бъдат чувство съжалявам за себе си и плачат несправедливостта на съдбата.

  Не забравяйте, че проблем и ни правят по-силни тест, ако правото подход за решаването им!
  Как да се спре оплаквам

Задайте си тези 3 въпроса. Отговор към тях в крайна сметка ще определи качеството на живот и вашето желание да я подобрим. Започнете положителни промени с малки!

Какво мислите, приятели се ползват тази статия? Споделете вашето мнение!

Марина Artemova
Обича да снима на красотата на природата, е очарован от hendmejdom. Син Ваня преподава майка ми да се справя с всички домакински задачи без усилие: Марина знае как да изведат най-упоритите петна и почистване на къщата в минути. Попитах най-остър, разнообразие от проблеми живот, никога не остава далеч от тази грижа. Любима книга Марина — "изчезнал с вятъра" м. Мичел.

Оставете вашия коментар

Вашата електронна поща няма да бъде публикуван.