Няколко разлики от лимон Майер лимон нормално. Сега вече знам разликата!

Лимонът е много специален плодове! Аз не може да си представите си корона без ястия ароматната лимонов сок и ароматно жар, винаги готвя риба с лимонов сос и все още обожавам сирене лимонов кейк.

Понякога лимон плодове изглежда ми непоносимо кисел, това е обратното, лимон е забележително подобен на вкуса на портокал! До ден днешен не знам как да изберете лимони и ги разграничава сортове помежду си. Градинарски любителите се смеят, но аз наистина не се чувствам разликата!

лимон снимка

Лимон Майер

14 милиона тона на лимони-такъв реколта слънчеви плодове се прибира ежегодно в света! Най-често е познат ни разнообразие от лимон "Лисабон"отглеждане на едно дърво. Но там е друг вид на плодове, отглеждани на Буш.

Лимон Майер е известен като декоративни храсти. Когато говорят за отглеждане лимон къща, често имат предвид този вид на хибридни растения. Добра репутация сред градинарите той има компактен razmeur и добра издражливост при температурни колебания.

Разлика между редовните лимон от хибрид полезни за всеки, който се интересува в кулинарни бизнес. Редовни Лимоните са много по-киселинни, докато Майер лимони имат деликатен вкус. Майер лимони малки, кръгли, с тънка ципа. Тъмно жълто оранжев цвят по-близо да кори кръгла форма е характерно за този лимон.

Ако искате да подготви кремаво лимонов сос, лимонов сладолед, лимон крем сладкиш или да добавите лимон в плодова салата, това е за предпочитане да използвате Майер лимон. Обикновените лимон да си купя, когато ми трябва малко повече жар за някои ястия.

Избор на плодове на пазара, обърнете внимание на външния си вид а вие наистина го определят точно пожелах цитрусови плодове! Не забравяйте също, че малко лимоново дърво могат да растат в дома всички радост.

Редакцията на "Толкова лесно!"
Това е истински творчески лаборатория! Истински екип от съмишленици, всеки от които е специалист в своята област, обединени от една обща цел: подпомагане на хората. Ние създаваме материали, които са наистина си струва споделяне, и източник на неизчерпаемо вдъхновение ни дават любимите читатели!

7 коментари

  1. Статията е информативна, благодаря! Но тя има много бъгове! Управляващ редактор работи, ако има такива?

Оставете вашия коментар

Вашата електронна поща няма да бъде публикуван.