Пийте лимонов сок вместо хапче, ако имате дори една от тези 8 въпроси.

Вие няма да повярвам, но нормална лимонов сок притежава чудесни качества! Всеки знае, че в лимонов сок е витамин с. но нашите знания обикновено е ограничен.

Оказва се, че съкровище trove Limone хранителни вещества, които способстват за предотвратяване хипертония, захарен диабет, разстроен стомах и други заболявания, както и намаляване на телесната температура.
плоча с лимони

8 причини да пие сок от лимон

 1. Загуба на тегло
  Последните проучвания показват, че лимонов сок в различни начини, той защитава здравето ни. В Limone съдържа пектинови субстанциикакто и фибри, необходими за лечение на чревни заболявания. Пектин, от своя страна, стимулира процеса на загуба на здравословно тегло.

  Това citruse също съдържа много полезни лимонена киселина, която участва в почистването на тялото от токсини.

 2. Кожни проблеми
  Антиоксидантите, съдържащи се в лимонов сок, гладка бръчки, премахва старчески петна и белези. Те също така пречиства кръвта, осигуряване на една здрава и блеснали тен.
 3. Прочистване на тялото
  Смесвам лимонов сок и вода допринася за мощна детоксикация. Вещества, съдържащи се в Limón, помага за възстановяването на тъканите на тялото ни.
 4. Добра работа на червата
  Лимон пектин увеличава червата и помага за почистване на дебелото черво. Използвайте лимон, както и мощни антибактериални агенти!
 5. Нормализиране на киселинно алкалния баланс
  Изпийте чаша топла лимон вода сутрин да възстанови киселинно алкалния баланс. Лимоните са склонни да създадат алкално в тялото сряда.
 6. Improved смилане
  Лимонов сок, стимулира производството на жлъчката и по този начин подобрява храносмилането.
 7. Отстраняване на дисбактериоза
  Благодарение на своите бактерицидни свойства лимонов сок предотвратява гуша и спира размножаването на вредни бактерии.
 8. Аналгетични свойства
  Лимонов сок облекчава болката и възпалението, това е особено полезно за коленните стави.

Схемата за допускане на лимонов сок

Чаша зехтин екстра върджин (ако има такъв, можете да използвате слънчогледово първата екстракция) и друга чаша лимонов сок svezheotzhatogo. Направете една или две хапки на масло и zapej на същото количество сок.

15-20 минути след процедурата се повтаря и така няколко пъти докато трябва всички масло и сок.

Внимание: Ако сте намерили всички заболявания на храносмилателния тракт, използване, пресен лимонов сок е строго забранено!

Ако мислите, че тази статия полезен, моля Съобщете ни за лечебните свойства на лимонов сок приятели!

Редакцията на "Толкова лесно!"
Това е истински творчески лаборатория! Истински екип от съмишленици, всеки от които е специалист в своята област, обединени от една обща цел: подпомагане на хората. Ние създаваме материали, които са наистина си струва споделяне, и източник на неизчерпаемо вдъхновение ни дават любимите читатели!

5 коментари

 1. Като цяло това се прави за прочистване на черния дроб и жлъчния мехур. Всички правила, за да го направите: три дни преди Измивайте отидете на вегетарианска храна, яде нищо за деня и единствената напитка (за предпочитане прясно изцеден ябълков сок. След това в на вечер (19-0000) лъжа от дясната страна с нагревателно, поставихме на нощното шкафче очила със сок и маслото и започва процедурата — SIP, ПИЙНЕТЕ един към друг. На сутринта ти върви цялата мръсотия. Опит. Но повече от 1/2 чаша питие. Процедурата е полезно, но много тежък. Повече повторете си hesitate. Но ако вие не се съобрази с всички правила, можете да бъдете в болницата. Най-важното е да не ядат за един ден.

 2. Напитка лимонов сок със зехтин е рецепта за прочистване на черния дроб и жлъчните пътища. Преди това трябва да бъде три дни яде нищо и само пият ябълков сок. Вечерта, Легнете на дясната си страна с електрическа възглавничка, направи две чаши (със сок и масло) и бавно пие. Аз бях. Сили е достатъчно да се пие само върху половин-стъкло. На сутринта всички мръсотия ти излиза. Но това е много опасно, ако вие не се придържат към всички правилата. Като цяло, процедурата е много тежък, обаче и полезен.

 3. Ужасна препоръка с чаша масло. възможно ли е да пиете чаша олио и чаша лимонов сок течни изпражнения при всички следващи дни.

 4. Статията е полезна, но моля, премахнете слабоумен напълно непоносим борда с чаша масло! Луд ли си? в 100 g почти 1000 калории! и по 200 грама? 2000 калории hlebani and sochkom zapej), тогава можете да ядете нищо, вече е поверена дневен прием

Оставете вашия коментар

Вашата електронна поща няма да бъде публикуван.