Ето какво нумерология казва около 12 декември! Този ден ще донесе щастие в живота си.

Ако прочетете нашата статия, вие имате в ръцете си ключът към истински, истински щастие! Факт е, че днес дългоочаквания ден 12 декември — изключително силна енергия дата. Днес има шанс да промени живота им за по-добро чрез една проста практика.

Слушайте себе си! Всеки ден ние получаваме съвети от небесните покровители, но днес ви се предоставя възможност да променят съдбата си и да получите по-близо до изпълнението на най-съкровените ви мечти!

Нумерология ден днес

Нумерология дни

Номера е информационен поток, и такава силна комбинация от двете 12.12 (12 декември) може да повлияе на живота и го напълнете с чудеса. Това означава, че 12 фигура? Това е знак, че заслужава доверие интуицията си. Тя ще ви доведе до щастието, дори ако точно сега мислите, че сте невероятно тъкмо Напротив!

Няколко пъти повтори тези думи, искрено и сляпо инвестирането в тях положителна енергия. Много скоро ще забележите промени, на която ще стане главата! Чудото е във всеки от нас, защото ние сме създадени по образ и подобие на Бога.

Нумерология за изчисляване на ден

Аз вярвам в себе си и в собствените им сили. Имам получени изпълнение всички планирани. Вселената ми помага в добро предприятия и ме пази от зло. Всичко, което се случва, промени живота ми за по-добро. Аз съм доволен от себе си и спокойна. Моето щастие под небето надеждна патронажа. Аз защитавам, и пълен с жизненост, енергия ме изпълва с радост, аз съм се движат напред.

Нумерология числата ден

Най-добър мантра, четете действа напълно на всички хора, дори и тези, които не знаят, Какво означават числата в нумерологията.

Ако сте proignoriruesh' това съобщение, кой знае дали друг. Това е шанс, че не всеки попада: спрете за момент и мисля за това, което се случва да се припомни, че в рамките на всеки от нас се крие голяма сила. Силата да променят съдбата си! Днес е най-добрият ден за това.

Моля кажете на другите тези думи, като подкрепа и любов на небето. Пожелавам ви добро, любов и красота всяка секунда от живота си!

Александър Chilimciuc
От детството, интересувате от медицина е израснал в семейство на лекари. Може да готви закуска буквално от нищо, не се страхува да експериментира в кухнята: подготвя торти без брашно, намалена калория майонеза, здрави бонбони. Никога не намалява ръце и вярват, че мъжете са създадени да помагат един на друг! Във всичките си домашен асистент поддържа син Саша. Любима книга на Александра — "изкуството на любовта". Fromma.

Един коментар

  1. О моя! На Kceniju Bopodiny podavali в pazglashenie infopmacii cekpetnoj АО cyd на poxudenii, ybedites лично-ultraslim.top курс, реших да пробвам тази metodiku. Това е най-добрият съм пробвал, мазнини, просто разтопено за 3 седмици спадна 15 кг! Чудесно силно препоръчвам на всички!

Оставете вашия коментар

Вашата електронна поща няма да бъде публикуван.