Прочистване на сол! Вие ще бъдете изненадани, когато научите какво е способен на...

Много от световните народи сол символизира чистота и порядъчност. Не е изненадващо, той се появява и в терапията. Sol отдавна се използва в почистващи процедури за тяло и душа в целия свят, и основното му предимство е силен положителен зарядче тя съдържа.

Сол е в състояние да привличат и абсорбира негативната енергия в минути, така че Съветвам ви да не губите време и да се поглезете! Прочистване на енергия така че трябва да сме всички, поне понякога.

прочистване на сол щети

Прочистване на сол

За почистване на терапия ще трябва капацитет на съхранение, което може да стои на два крака и се чувстват свободни, както и пакет от нормалните каменна сол. Следвайте прости инструкции за да се постигне хармония!

Ритуално пречистване сол

 1. Izoliruj себе си от шум, хора и други отвличане на вниманието. Това може да се направи както в зала и на открито.
 2. Могила на сол в купа. Не се съжалявам!
 3. Стои бос на сол и се отпуснете.
  прочистване на сол от отрицателни коментари
 4. Започнете да психически изпращайте всички отрицателни мисли, впечатления и вълнения под краката си, тъй като всички лоши листа в сол. Не се срамувай да се движат, това е само за по-добро! Толкова повече енергия ти дават, толкова по-добре ще се проведе пречистване. Можете да демократ надолу, обикалят и дори скок, тогава сол краката, колибри или казва: «Да се отървем от лош нрав» или "Сбогом, провал!".
  Сол прочистване на негативизъм
 5. Когато почувствате, че негативността, отиде, почисти краката и малко чакане, така с nouvelles сили да продължите с крайната фаза на терапията.
 6. Останалата сол внимателно събира в чанта и измийте в мивката, тоалетната или копаят — сол пречистени себе си с вода и земя. Не забравяйте да кажете си благодаря ви.

прочистване на сол къща

Енергия и прочистване на Къща почистване сол Тя е полезна за всеки, който изпитва трудности в живота и често е в лошо настроение. Проверете, че тя работи!

Тази процедура е все по-здрави всеки път, особено като емоционално освобождаване. Сега можете да добавите сол не само храна, но също и в деня си график. Сподели тази статия с приятели солено и дадем положителен!

Александър Chilimciuc
От детството, интересувате от медицина е израснал в семейство на лекари. Може да готви закуска буквално от нищо, не се страхува да експериментира в кухнята: подготвя торти без брашно, намалена калория майонеза, здрави бонбони. Никога не намалява ръце и вярват, че мъжете са създадени да помагат един на друг! Във всичките си домашен асистент поддържа син Саша. Любима книга на Александра — "изкуството на любовта". Fromma.

Един коментар

 1. Татяна Николаевна

  добър скраб за крака крака

Оставете вашия коментар

Вашата електронна поща няма да бъде публикуван.