Ето защо на кухнята ми има винаги опаковки за еднократна употреба душ капачки!

Някои полезни основни се оказа душ капачка! Наскоро моя приятелка работи Фризьор, донесе няколко пакети прости шапки от полиетилен. Можете да маска за коса правят с рициново масло, и да, по принцип, е полезно нещо, каза тя. Решавайки да разберете какво можете да правите с неочакван подарък, аз открих нещо ново.

Например някои кулинарни съветникът използва душ капачки вместо тръбопроводи спринцовка! Вие трябва да само запълване Кап крем, вратовръзка на ластик, отрежете ъгъла, както и можете да получите сделка. Това е удивително как находчиви, има някои от нас, уважаеми читатели...

Надявам се да ви привличат тези странни, но все още полезни начини да използвате прозрачни за еднократна употреба шапки!

душ капачка с ръцете си

За еднократна употреба шапки

Нестандартни приложения

 1. Обичам да използвате таблет или телефон вместо книги с рецепти! Да не петно на екрана Спаркс, можете да защитите си прозрачен капачка.
  душ капачка Фото
 2. Когато завърши почистване, по-добре премахване четка или метла в тази импровизирана торбичка. Прах и мръсотия, няма да се разпространява в цялата къща!
  за еднократна употреба шапки изображения
 3. Какво стилен шарени Beanie! Чудесно решение, ако имате уреди с отворени купички. Нищо, ще се събира прах, ако използвате пластмасови защита!
  Как да използвате за еднократна употреба шапки
 4. Контейнер за храна! И защо не? Удобно...
  за еднократна употреба шапки изображения
 5. Така че искате да опаковка обувки в куфар!
  Полиетиленови капачки
 6. Изобилно smochi кранче или душ с оцет и увива го в си шапка, слагам то. Вие ще бъдете изненадани колко пламнал това става след няколко часа!
  за еднократна употреба шапки изображения
 7. Как може по-малки микроби на различни конзоли Благодаря Универсален капак -Капачка с еластични!
  Полиетиленови капачки лайфхаки
 8. Какво е оригинала, стилен идеята за декорация! Всичко, което трябва: пластмасови капачки с различни цветове и на Петдесетница в въображение.
  Как да използвате душ капачки
 9. Домашно косата маски направи много лесно! В допълнение ако няма власт измиване косата си преди лягане и не прекалено чист, можете да носите шапка и запази възглавница от мръсотия.
  душ капачка лайфхаки
 10. Пикник често посетителите идват, който не се нарича: мравки и други животни. Душ Капачка е полезна като защита срещу нашествието им!
  Използвайте душ капачка
 11. По време на дъжд е възможно да покрие седалката капачка пластмаса Байк!
  душ капачка приложение
 12. Носенето на шапка на дъното на саксия, можете да бъдете сигурни, че влагата е оставен в земята и нищо повече не води. Разбира се, след известно време, вие трябва да изчистите да растение е удобно.
  Как да използвате душ капачки
 13. Водоустойчив калъф за стрелба при лоши метеорологични условия, можете да направите едно себе си! Слагам на камерата задни пластмасова прозрачна Капачка и събира устата си около обектива, плътно притиснати да обектив с гумена лента. Останалата част от пакета на otogni врата назад и прегръдка друг плътна гумена лента: Водоустойчив калъф е готов.
  Използвайте шапки за душата
 14. Пластмасова капачка замени пластмасови обвивам, ако искате да покрие плаката с хранителни остатъци и хладилника.
  Полиетиленови капачки лайфхаки
 15. Отличен заместител капачки за различни контейнери! Нищо не събира прах от вътрешната страна.
  Как да използвате душ капачки

Душ Капачка на място измити картофи, голяма могила сол, внимателно peremeshaj. В крайна сметка кори с картофи, почиства без много усилия! Също така чрез пластмасова капачка, можете да победим месото: То не боли, всичко ще бъде перфектно.

Ако сте харесали тези прости триковеги покажете на другите! И не забравяйте да споделите с нас вашите собствени оригинални идеи за прилагането на обичайните машинарии.

Александър Chilimciuc
От детството, интересувате от медицина е израснал в семейство на лекари. Може да готви закуска буквално от нищо, не се страхува да експериментира в кухнята: подготвя торти без брашно, намалена калория майонеза, здрави бонбони. Никога не намалява ръце и вярват, че мъжете са създадени да помагат един на друг! Във всичките си домашен асистент поддържа син Саша. Любима книга на Александра — "изкуството на любовта". Fromma.

Оставете вашия коментар

Вашата електронна поща няма да бъде публикуван.