Никога не би предположил да използвате цветен тебешир по този начин! Оказва се, очарователна декорация...

С помощта на красива свещи Можете да създадете романтична атмосфера или просто украса на интериора. Съвременния пазар представя много възможности за различни размери свещи, цвят и аромат. Но защо се дават пари за нещо, което лесно можете да Направете дома? Тъй като почти всеки има нормално Парафинови свещи.

Днес ние ще ви кажа как Основни свещ се превърне в произведение на изкуството. Това е много забавно, и в него има нещо магическо. Спокойно може да включва децата и други членове на семейството, за да създадете цветни Чудото.

Разноцветни свещи

Вие ще трябва

 • парафинови свещ
 • хартиени чаши
 • барабанен стъкло
 • цветни восъчни моливи-пастели
 • Фитил
 • една малка част от стъкло или метал
 • Любими етерични масла

Напредъка на работата

 1. Приготви фитила. Обикновено тя се продава с готов основа, но ако не искате да купите, тогава САМ. Слагам една малка част от восък в хартия купа и rastopi в микровълновата (ако няма никакви микровълнови печки, просто задръжте парафин на водна баня).

  Направи го в парче от стъкло или метал малка дупка и през него достигне фитила. Сложете получената дизайн в стъкло и качите подготвени восък.

 2. Narezh "тебешири желания цвят на малки парченца.
 3. Подредени по хартия пот печат парафин и нарязани тебешири. Rastopi всичко в микровълновата. Старателно peremeshaj съдържанието на очила преди получаване гладка. Добавете Етеричното масло. Разлив купа с фитил много от необходимите цвят. Можете да накланяте контейнера, за да получите желаната форма.
 4. Изчакайте, докато Първият цвят се втвърдяваи попълнете alot на друг цвят. Така prodelaj с всеки цвят до получаване на пълен размер свещи. Можете да направите всеки слой с друг вкус.

Ако добавите в микс на етерични масла, преди да Нова година празници Опитайте се да направите свещи с аромат на коледно дърво и мандарин. Можете да украсяват стъкло зърна от кафе, черупки или мъниста, най-важното не е пластмаса.

Така че можете да направите разнообразие от свещи. Целият процес отнема съвсем малко време и резултатът е много наслада вас и вашите близки.

Украсете дома си с красива свещи и споделете идеите си с вашите приятели!

Оксана Dudnik
Тя обича живопис, готови да се наслаждавате на картини постоянно! Оксана знае много за парфюм, напълно запознат с модните тенденции и даде преднина на много добре познати красота блогъри. Нейната любов към спорта е подкрепена от спортни изхвърляне в плуването! Ksyusha предпочита ястия с месо, не мога да си представя един ден без тях. Очарователен момиче любима книга е "Суверен" на Николо Макиавели.

Оставете вашия коментар

Вашата електронна поща няма да бъде публикуван.