Ако купувате канела торби, трябва да знаете това!

Не може да си представите моята кухня без канела: Аз съм дългогодишен фен на този ароматни подправки. Чай, кафе, кисело мляко с канела, сладкиши, плодови салати и дори пикантни сосове за месо — го използвате постоянно!

Канела доведе до максимални ползи тялото и подобряване на вкуса на ястията, трябва да изпълните няколко условия. Използването за своите кулинарни шедьоври пресни подправки: Колкото по-дълго е, по-малко полезни вещества, наблюдавани в състава му.

В допълнение, има смисъл да си купя канелата и производство на прах, с помощта на миксер или кафемелачка. Фактът на въпроса е, че канела се случва различни видове! Никога не знаете какво да очаквате, изберете канела в чантата.
канела

Цейлон Канела по-леки има много светли, сладък пипер аромат и вкус. Индонезийски канела, което е често наричан "фалшив", е по-слабо, тъмно червена сянка, не са силен аромат. Закупуване на канелата, трябва да се обърне внимание на това: Цейлон Канела е много по-полезни.

За проверка на автентичността на канела може да бъде, отпадането на щипка подправки малко йод. Цейлон Канела е нарисувана само леко, докато индонезийският канела стават ярко синьо: Той съдържа много скорбяла.

Свойства на канелата

  1. Щипка канела на прах съдържа дневно изискване за манган, желязо и калций. Тези хранителни вещества са напълно се усвоява от организма.
  2. Канела е природен антикоагулант, предотвратява образуването на кръвни съсиреци в кръвта и подобрява притока на кръв. Показва всеки, който има разширени вени разширение история.
  3. Канела снимка

  4. Антибактериалните свойства на канела помогне да се справят с различни инфекции, вещество, състав, убиват бактериите и гъбичките.
  5. Канела е мощен антиоксидант, който е в състояние да с редовна употреба да се предотврати сърдечно-съдови заболявания, диабет и рак.
  6. Канела намалява кръвната захар и холестерола в кръвта, които се грижат за здравето на мозъка, съдове и вътрешните органи.
  7. Канела ускорява метаболизма и е ефективен инструмент за загуба на тегло. Достатъчно да се пие на гладно топла вода с щипка канела и всички процеси ще се проведе по-бързо под влияние на естествен стимулатор!

Нарязани ябълки с ядки земята and канела земята е един от моите любими закуски, които искам да препоръчам на всички! Замяна на обичайните сандвич такава здравословна храна, да ви услуги за голяма услуга на тялото си.

Полезни и понякога да се пие чай с мляко и канела или топло мляко с канела и мед: Тези напитки са не само нормализиране на всички органи, те засилват имунитета и успокояват нервната система!

Покажи вашите близки тази статия се грижи за тяхното благополучие!

Редакцията на "Толкова лесно!"
Това е истински творчески лаборатория! Истински екип от съмишленици, всеки от които е специалист в своята област, обединени от една обща цел: подпомагане на хората. Ние създаваме материали, които са наистина си струва споделяне, и източник на неизчерпаемо вдъхновение ни дават любимите читатели!

Оставете вашия коментар

Вашата електронна поща няма да бъде публикуван.