Едно просто движение и загубени стотици! Само 1 минута на ден.

Имам красива и тонизирана тялото е мечтата на мнозина, но не всички тези похвали. Мазнини гънките на корема и хълбоците са нервни и понякога дори доведе до отчаяние.

Как да премахнете мазнините от страни и кръста

Има решение! "Толкова лесно!" намерили начин, който помага на да се отървете от излишната мазнина в областта на кръста само 14 дни.

Прости упражнения, "осем" дава отлични резултати с редовни изпълнение. Ами за кауза!

Упражнение "Осем"

За да изпълните следното упражнение трябва да непрекъснато по време на първата 1 минута от 2 до 4 пъти на ден, постепенно увеличаване тичам време до 2-3 минути. Да не пропуснете следващите мини тренировка, задаване на напомняне на телефона си. Между другото, по същия начин е възможно да се стигне и за съответствие с пиене режим.

Как да премахнете мазнините от страни и кръста

В стаята упражнение "осем" изпълнява с гимнастически стик и у дома като подпори перфектен кърпа.

  1. Стоя прав, поставени на ширината на раменете си краката освен. Uhvatis' за противоположните краища на кърпите. Издърпайте кърпа вертикално пред вас. Не намаляването на напрежението на кърпи, вземете точно тогава нагоре ръка и описваща полукръг над главата, преместете ръцете си с кърпа от лявата страна на тялото.
    осем упражнения за кръста
  2. Чрез промяна на позицията на ръцете (вж. снимка) описват полукръг чрез наклон в обратната посока.
    осем упражнения за кръста
  3. Движението трябва да изглежда така, ако опишете корпус осем. Важно е да: Гледайте краката остана неподвижно, колкото е възможно не прекалено raskachivaj бедрата!
    осем упражнения за кръста

Ето как да се упражнява "осем" изглежда на практика!

Упражнява ефективно провеждане скосове, обратно, укрепва мускулите на ръката. Вече след 2 седмици Можете смело да направите талията измервания — ще приятно изненадани!

Как да се направи талията по-тънка

Резултатите ще бъдат още по-забележим ако 2 седмици преди обучението Подреждане на заустване денза прочистване на тялото.

Изглед накрая получи тънка талия и стегнат корем е голяма мотивация. По-скоро стигнем до класове, не забравяйте да споделяте статии с вашите приятели!

Марина Artemova
Обича да снима на красотата на природата, е очарован от hendmejdom. Син Ваня преподава майка ми да се справя с всички домакински задачи без усилие: Марина знае как да изведат най-упоритите петна и почистване на къщата в минути. Попитах най-остър, разнообразие от проблеми живот, никога не остава далеч от тази грижа. Любима книга Марина — "изчезнал с вятъра" м. Мичел.

Оставете вашия коментар

Вашата електронна поща няма да бъде публикуван.