Такъв позор за нищо! Ето как успях да се отървете от ужасните vdov'ego gorbika на врата му.

Съвременния начин на живот диктува своите собствени условия и има отрицателно въздействие върху нашата форма. 20 жени. Доста често много дами немигриращи работа и свободното време те използват да прекарат Гледане на телевизия. Следователно не е изненадващо, че в тялото започват да се натрупват постепенно мастни натрупвания!

Vdovij gorbik

gorbik vdovij как да

Vdovij gorbik или Бул издутина, не е нищо по-малко от отлагането на мазнини в седмия шиен прешлен. Този проблем най-често се среща при жени, които страдат от наднормено тегло. Днес на редакционна "Толкова лесно!" ще кажа за специфични упражнения, които ще ви помогне се отървете от този ужасен мазнини възглавници.

 1. Кръгови движения на раменете
  Започнете упражнение, стои изправено и увиснали ръце надолу. Леко завъртане на раменете, извършва кръгови движения. Можете да завъртите раменете заедно или се редуват всяка. Упражнение най-малко 5 минути.
  gorbik vdovij как да
 2. Кобра представлява
  Започнете упражнение докато лежи на стомаха и пускането дланите на пода под раменете. Докосване на челото на пода и се опитайте да се отпуснете. Бавно otorvi главата и раменете от пода, опитайте се да се повиши горната част на тялото за сметка на мускулите на гърба и не си ръцете.

  Напълно ръка, бавно Квадратура progni до нея ще се върне. При изпълнение на това упражнение по никакъв начин хвърляне главата си назад. Опитайте се да просто повишаване брадичката си колкото е възможно по-високо. Повторете упражнението поне 20 пъти.
  gorbik vdovij как да

 3. Котка поза
  Започнете упражнение, стои на четири крака и глава, наведена. Спазвайте че колене и ръце са поставени успоредно един на друг. Вдишването, издигнат на заседание кости и гърдите нека стомаха падащото колкото е възможно. Повдигнете главата си и вижте за себе си. На издишайте се върне в първоначалното си положение. Повторете упражнението поне 20 пъти.
  gorbik vdovij как да
 4. Разширяване на ръцете и краката
  Се на четири крака, наблюдаваме, че колената и ръцете са успоредни една на друга. Вдигнете си дясната ръка и левия крак по същото време. Пауза в тази позиция на 10 секунди, след това повторете за лявата ръка и десния крак. Упражнение поне 20 пъти.
  gorbik vdovij как да

Гледате това видео още по-полезни упражнения да ви помогне да се отървете от vdov'ego gorbika.

Редовно извършване на тези упражнения, ще успеете да укрепи мускулите на гърба и да забравите за такъв чувствителен проблем, като мастни натрупвания.

Не забравяйте да споделите тази статия с вашите приятели, те ще бъда много благодарен за вас!

Виктория Poplavskaya
Смята, че изкуството знае никаква почивка! Той се радва на рисунка, свикнали да гледам гледам на живота като художник. Почистване на къщата и готвене различни ястия не работа и удоволствие: В крайна сметка всеки случай може да се подхожда творчески! Обожава нестандартни методи за решаване на проблема. Виктория любима книга е "трима другари". М. Ремарк.

коментар 2

 1. Людмила

  По-добро все още мотае върху хоризонталната лента на няколко подхода на деня, аз окачени ъгъла, много удобно и ефикасно.

  • Висящи по хоризонталната Бар, не всичко, което може, това не е безвреден; зависи от състоянието на гръбнака: херния, сколиоза, притискане и др.

Оставете вашия коментар

Вашата електронна поща няма да бъде публикуван.