Сега аз няма да ям хляб! След тази статия се е променила много.

Моето семейство винаги отношение на хляб, спомняйки си роднини, който умира по време на гладната стачка. Как да не обичам хляба или го изостави? Свикнали да яде с различни ястия ароматно филийки се използва за сандвичи. Едно огорчение- Бижуто на Събина хляб напоследък стана много различни по вкус, се разваля бързо, не е същата миризма.

Оказва се, термофилни дрождикоито сега се използват в хлебни, може да повлияе на качеството на хлябът и увреждане на човешкото здраве! Благодарение на тази Мая тестото е подходящ за един час, и след като хляб от скокове и границите, приготвени от хмел и го приближи за един ден!

Освен това, сега изключително чести гъбични заболявания. Почти всички страдат от тях: 80 % от възрастното население и 95 % от децата. И аптеката средства тези заболявания не са винаги могат да бъдат излекувани или лекарства дават краткосрочен ефект. Mycobacterium кожата гъбички на ноктите крак и лигавиците-кой не е чувал за това сега?

вредни дрожди снимка

Навреди на дрожди

Това е много трудно да откаже закупени хляб, но има добри причини за това. Това е мъртъв. Че ние консумираме, заедно с хляб, попадат в капсули от глутен, дрожди. Освободен от тези капсули в червата, те започват да се размножават там и нарушават микрофлора, дразни лигавиците. Също така кръвта паразитират Мая, консумиращи витамини и минерали!

навреди на дрожди

Дрожди в червата, както и техния избор се установява убие полезни miklofloruнеобходими за нормалното му функциониране. Полученият нарушение на храносмилането, усвояването на хранителни вещества. Имунитет става слаба, счупени метаболизъм, както и хора, наддава драстично!

Бижуто на Събина хляб

Заслужава да се научат да пекат хляб или купуват реално. Веднага след като сте спрели там закупите дрожди хляб, забележите положителни промени в тялото си. Подобрява състоянието на кожата и косата, подобрява храносмилането, веднага изчезват няколко допълнителни килограма!

Ако някога сте имали някакви гъбички, непременно Той заслужава да спре да яде хляб от магазина за предотвратяване на рецидив. Кажете на приятелите си за него!

Александър Chilimciuc
От детството, интересувате от медицина е израснал в семейство на лекари. Може да готви закуска буквално от нищо, не се страхува да експериментира в кухнята: подготвя торти без брашно, намалена калория майонеза, здрави бонбони. Никога не намалява ръце и вярват, че мъжете са създадени да помагат един на друг! Във всичките си домашен асистент поддържа син Саша. Любима книга на Александра — "изкуството на любовта". Fromma.

8 коментари

 1. Моят домашен хляб да суха мая и мляко четири дни на стойност и не, не развалят обратно вкусно става, така че не се ла-ла за дрожди. прилича на хлябът магазин.

 2. Владимир

  Не може да оспори вредата от термофилни дрожди за тялото толкова много, така че научните изследвания по тази тема. Не е експерт. Но, като някой, който знае физиология, искам да ви уверя, че маята в КРЪВТА НЕ ПОПАДАТ. Тялото на такива лудории. Това е да сплаши хората:.

 3. Екатерина

  Всички истина. опасни не само автохтонни дрожди. наблюдава тялото си този запис, рецитират...

 4. Бейкър

  Мая е жив организъм и умира на 62 градуса, за протеин. Температурата на готовия хляб Парчевца 95-96 градуса. Авторът на статията предполагат, че на разстояние.

 5. Бейкър

  Мая е жив организъм, протеин и умира на 62 градуса. Готовия хляб трохи температурата е 95 градуса. Авторът на статията предполагат, че на разстояние.

 6. БЛА-бла-бла

  Има ли Чо ofigel, всички вредни всички вредни. Мръсни компания срещу дрожди. Мая се използва при nekotorih заболявания.

 7. спорове не умират

 8. в действителност дрожди гъбички изгаряния при готвене на хлябът.

Оставете вашия коментар

Вашата електронна поща няма да бъде публикуван.